PausaDansa

Visste du att kroppen alltid är glad men att många tankar och emotioner hindrar oss från att känna denna inbyggda glädje vi alla har tillgång till. Den goda nyheten är, att när vi får kontakt med kroppen så infinner sig också glädjen.

Vi mediterar och stannar upp, dansar och släpper loss! Ganska enkelt, eller hur? PausaDansa kombinerar avspänning och fokus med inspiration och ny energi! Du centrerar dig och får garanterat kontakt med glädjen i din kropp.

PausaDansa är ett helt nytt verktyg som öppnar fokus och glädje, utvecklat tillsammans med Lars Hain på Mikropausen. Tillsammans kombinerar vi det det bästa av två världar till ett helt nytt begrepp.

TID: lördag 6 oktober kl 9.00-12
PLATS: Studion, Tunnbindaregatan 3, Malmö
PRIS: 350 kr
ANMÄLAN: carin@inmovement.se eller sms 0706-15 38 13

och

TID: lördag 27 oktober kl 9.00-12
PLATS: Mikropausen, Hököpinge kyrkby, Arrie
PRIS: 350 kr
ANMÄLAN: carin@inmovement.se eller sms 0706-15 38 13

__________________________________________________________________________


Dance Energy Transformation

Vill du känna livsenergin flöda i kroppen? Vill du uppleva närvaro och glädje? Vill du transformera det som håller dig tillbaka?

I frigörande dans ger du kroppen möjlighet att lösa upp fysiska och mentala blockeringar. På ett enkelt och skönt sätt får du igång energiflödet i kroppen. Allt är energi och energi kan transformeras. När kroppen får möjlighet att uttrycka på sitt sätt sker transformation av tankar och känslor som hindrat dig och blir till klarhet, styrka och glädje. Rörelse i närvaro är kommunikation med vårt inre. Kropp och själ. Alla är välkomna. Inga förkunskaper.

Plats: Danscentrum Syd, Bergsgatan 29, Malmö
Pris: 250 kr inkl moms
Anmälan: carin@inmovement.se
Facebookevent: Dance Energy Transformation

____________________________________________________________________________

Meditationsworkshop med sjungande kristallskålar (med Cesilia Ekroth & Carin Dackman)

Världen vi guidas in i är den som naturen upplever mellan tre och fem på morgonen... den all natur har i sitt uppvakningsskede varje dag... En magi och frid vi upplever när vår hjärna är i Thetavågor och inkapslad i hjärtats puls.

Vi färdas dit med “sjungande kristallskålar” och dess balansering av våra chakran och får kontakt med ett medvetande djupt inne i oss själva. Kreativiteten, som är nyckeln för att kunna leva ett liv i retreat mitt i en kaotisk omgivning, är nästa steg. Livets naturliga flöde… en dörröppning för inre lycka.

Innehållet är hämtat ur författarens/ workshopledarens bok:
LIV - Allting avgörs innan det börjar
THIS CREATIVE EXISTENCE-Unfolding a New Conscious World

Plats:
Kostnad:
Anmälan: carin@inmovement.se eller tel 0706-15 38 13

Dina guider är Cesilia Ekroth, författare och konstnär och Carin Dackman, dansare och coach
Facebookevent: Meditationsworkshop med sjungande kristallskålar